sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Huomenna aukeaa kalenteri

Huomenna aukeaa ohjekalenterin ensimmäinen luukku! Advent calendar begins tomorrow!

Jos ohjeissa on jotain kummallista, jättäkäähän ihmeessä kommenttia. Ja haluaisin mieluusti nähdä, jos olette laittaneet blogiinne kuvia tavaroista :) Viestiä tulemaan siis!

Muistattehan myös, että ohjeet ovat omiani eikä niitä saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen eikä kopioida. Kiitos! Please remember that I have copyrights to the instructions :)


sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lautataloja myynnissä

Sain kaksi ihanaa taloa mukaan tuleville markkinoille! Itse täytin omani 1:24 huonekaluilla, mutta nämä voi sisustaa monella tapaa.

I will take these two lovely houses with me to the fair. I filled my own house with 1:24 furniture.





Mukaan saa irrallisia pöytiä ja penkkejä. New owner can have separate tables and benches whit the house.

lauantai 22. marraskuuta 2014

Sisustustuotteita

Tikapuille päätyi tällä kertaa sisustuslehtiä.

Ladders with magazines.



Tarjottimissa seikkailee näin joulun lähestyessä tonttuja.

Trays with christmas decorations.





keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joulukalenteri - Advent calendar

Nyt uskallan jo paljastaa, että olen tehnyt tälle vuodelle nukkekotiaiheisen joulukalenterin! Jokaiselle joulukuun päivälle on luvassa ohje, jolla voi valmistaa jouluun liittyvän esineen nukkekotiin. Muutama ohje on vielä kesken, mutta suurin osa on jo ajoitettuna odottamassa julkaisua. Tervetuloa mukaan seuraamaan mitä kaikkea tänne laatikkoon on päätynyt!

I've been making a dollhouse advent calendar. There will be 24 DIY instructions for dollhouse items. Welcome to see what's in this box!


sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Lisää tuotteita markkinoille

Olen edelleen ulkotunnelmissa ja tein markkinapöydälle halonhakkuusettejä.


Myös mattovarasto täydentyi. Tein muutaman punasävyisen jouluisemman maton.




Yksi huone

Olen viime aikoina penkonut keskeneräisten juttujen laatikkoa ja löysin sieltä Gepetton ihanat tarvikepaketit puutuoleihin. Napsauttelin osat irti ja tein söpön tuoliparin, jonka paikan tiesin heti.



Tämä boxi on yksi mieheni joskus myyntiin tekemistä ja siinä on ollut monenlaista sisustusta. Huoneesta on tullut lopulta Ompelijattaren asunto.





Boxissa on yksi ruutuikkuna, lautalattia ja siniraidalliset tapetit. Vasempaan kulmaan Ompelijatar haluaa vielä kulmakaapin tavaroidensa säilytystä varten ja ompelukone kaipaa siroa tuolia.

perjantai 14. marraskuuta 2014

Puksipuut valmiina

Puksipuiden säkkeihin solmittiin vielä nyörit. Nyt rivistö on valmiina Helsingin vanhan Ylioppilastalon markkinoille sunnuntaina 7.12.14.



keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Uusi talo

Piipahdin eilen kirppikselle ja lähdin kainalossani tällainen iso nukkekoti. Tämä talo menee leikkiin, vakuuttelin itselleni ostosta perustellessani :) Hain jemmasta korillisen huonekaluja, joilla ei ole vielä paikkaa ja seurasin sisustusta sivusta.





Pikkukakkosen aikaan sain kurkata itsekin taloon.

Kirppiksen hyllyllä oli rekvisiittana myös tämä ihana 50-luvun keittiö. Se ei valitettavasti ollut myynnissä. Etulattia taittuu kiinni ja muodostaa salkun.





keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Puksipuiden istutusta

Istutimme tänään puksipuita lasten kanssa. "Multaa" osui enemmän ohi alustan kuin kukkaruukkuihin, mutta hauskaa oli kaikilla :)

We planted some trees today. "Dirt" was more on the table than in the pots, but it was fun :)


Joulukuusi...ehkä

Olen jo ihan joulufiiliksissä ja tein ensimmäisen 1:12 joulukuuseni. Melkoinen häkövärveli! Mutta ehkäpä tämä runsaalla koristekuorrutuksella näyttää kuuselta...

My first christmas tree. It doesn't look like a tree, but if I put a lot of decorations... Hih!


lauantai 1. marraskuuta 2014