keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Palapelitalo

Tielleni osui tällainen edullinen tee-se-itse talo, josta voisi hyvin käyttää nimeä palapelitalo. Monta muuta projektia on työn alla, mutta houkutus uuden talon rakentamiseen vei voiton järkivalinnoilta. Pikkuapulaisteni kanssa askartelimme talon kasaan kahdessa tunnissa, vaikka talon mukana ei tullut työohjetta. Missään liitoksessa ei vielä ole liimaa ja luulenkin ottavani joitakin röyhelöjä pois, kunhan talo saa ympärilleen tyylin määrittelevän tarinan. Terassille ei myöskään johda ovea, joten toinen ikkunoista on muutettava oveksi.



Kasaaminen sujui ilman työkaluja terassin nurkkaa lukuunottamatta. Kahden erisuuntaisen tapin laittaminen paikoilleen on täysi mahdottomuus! Veistin kulmatapista seinän paksuuden verran pois, jotta terassia sai liikutettua riittävästi vasemmalle.



Kolmikerroksisen talon mittakaava saattaisi olla 1:24. Huonekorkeus olisi sopiva, mutta huoneet ovat kyllä todella pieniä. Sovitin muutamia 1:24 huonekaluja keskikerrokseen.


Talo takaa...


... ja edestä.





Pakettiin kuuluvat myös ikkunanpuitteet. Ne täytyy liimata paikoilleen ja sen aika on vasta sitten kun seinät on pintakäsitelty.

Talo menee nyt takariviin odottelemaan seuraavaa vaihetta jahka talon vallanneet smurffit siitä luopuvat :)

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää. Tulee varmasti olemaan upea, kunhan siitä valmistuu.

    VastaaPoista