Olkipukki

 
Olkipukin ohje

Tarvikkeet:

sisalkuitua, heinää tms.
punaista ompelulankaa
sakset
liimaa1. Ota noin 10 cm pitkä ja 3 mm paksu nippu sisalkuitua. Sido nippu keskeltä kieputtamalla lankaa neljä kierrosta nipun ympäri. Varmista solmu liimatipalla. Tee toinen sidos. Jätä väliin noin 1 cm.2. Jaa olkipukin takaosa. Taivuta 1/3 ylös hännäksi ja 2/3 alas jaloiksi.3. Lisää ohut nippu hännän ja jalkojen lisukkeeksi. 4. Tee sidos hännän tyveen.5. Jaa jalkanippu kahteen osaan. Tee sidokset "reiteen" ja "nilkkaan".
6. Letitä häntä. Sisalkuitu notkistuu, kun pyyhkäiset nippuun muutaman tipan vettä. Sido hännänpää. Taivuta häntä kaarelle.

7. Siirry etupäähän. Jaa etuosa puoliksi ja taita kaula ylöspäin ja jalat alaspäin.8. Lisää ohut nippu kaulan ja jalkojen eteen. Sido kaula ja jalat kuten takaosassa. 9. Tee kaulaan toinen sidos ja jaa nippu kahtia. Taivuta toinen turvaksi ja toinen sarviksi. Lisää taas ohut sisalnippu. Varmista, että sarviin tulee riittävästi pituutta. Tee turpaan kaksi lähekkäin olevaa sidosta. Tee sarviin sidos ja jaa nippu kahtia. Letitä niput veden avulla. Tee lettien päihin sidokset.10. Leikkaa langanpäät pois ja siisti sisalkuidut lyhyiksi. Varmista, että olet laittanut jokaiseen solmuun liimaa. Taivuta sarvet vesitipan avulla kippuraan.


 Valmis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti