maanantai 23. helmikuuta 2015

Vihreälle talolle katto


Pikku kakkonen pyöri ja aamupalaan oli aikaa vartti, joten päätin nopsaan liimata pienen pätkän kattotiiliä. Kymmenen minuuttia myöhemmin totesin, että oikea ja vasen lape näyttivät jotenkin erilaisilta. Vasemman puolen aikaisemmin ladotut tiilet olivat ristikkäin ja nyt laitettu oikea puoli saumat kohdakkain. Äh. Aamupalan jälkeen irrottelimme tiilet keittiölastalla.

Palasin talon pariin uudelleen muutama päivä äskeisen jälkeen keskittyen hiukan enemmän ja jatkoin kattotöitä...

Nyt katto on valmis ja kaikki tiilet ovat oikein päin paikoillaan. Kuistin katto ja kaiteet on asennettu ja kuistin yläpuolinen seinä on saanut paperimassarappauksen.

 
Kuistin seinän ajattelin yrittää laudoittaa. Katsotaan, miten onnistun ne saamaan pieleen tämän jotenkin kovin hankalasti käyttäytyvän talon kanssa.

4 kommenttia:

 1. The house looks wonderful! I have to tell you- I don't ever stress about things being exact and perfect. The house has to have a little bit of quirkiness right? Makes it look more vintage and charming. You are doing amazing work!
  hugs♥,
  Caroline

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! It's true that house looks more vintage with little mistakes in it :) That's a good thing...

   Poista
 2. Kauniin mallinen talo vaikka olisiki huonokäytöksinen ;)
  Kattotiilien kanssa olen kokenut samankaltaisen vahingon. Onneksi monet asiat voidaan tehdä harjoituskierroksen jälkeen uusiksi.

  VastaaPoista