lauantai 13. helmikuuta 2016

Ohje laseihin

En ole piiiitkään aikaan askarrellut mitään ja pakottava nyhertämisen tarve iski edellispäivänä. Kurkistin lähimpään jemmalaatikkoon ja siellä oli tyhjä tablettimuovi, jota lähdin pyörittelemään. Leikkelyn tuloksena syntyi varrellisia laseja hienompaan illallispöytään.


Tein samalla ohjeen:

Viinilasit

Tarvikkeet:

tablettipakkaus
sakset
tahmeaa liimaa (esim.tacky glue)
pieniä helmiä (tarkista, että mahtuu nuppineulan varteen)
korunosia pohjaksi
nuppineuloja, joissa pieni metallipää
sivuleikkurit


1. Leikkaa sopivasta tablettipakkauksesta pyöreitä kuppeja haluamasi määrä.2. Työnnä kupin sisäpuolelta keskeltä pohjaa läpi yksi nuppineula.
3. Laita tippa liimaa kupin pohjaan ulkopuolelle ja pujota helmi neulaan. Paina helmi kiinni liimaan ja pohjaan. Tässä vaiheessa voi antaa liiman hieman kuivua.


4. Katkaise nuppineula sivuleikkureilla noin 0,9 cm mittaiseksi.

5. Laita katkaistuun päähän tippa liimaa, pujota siihen pieni helmi ja litteä korunosa jalaksi. Tämä korunosa oli kupera, mutta suoristin sen tongeilla puristamalla.
6. Varmista, että katkaistu neulanpää ei tunnu pohjassa. Lasi ei pysy suorassa, jos neula nostaa pohjan ylös. Jätä kuivumaan.7. Valmis!

ps. Älä käytä pikaliimaa :) Toinen oikealta on liimattu sillä ja lasi meni ihan suttuun... Ja leikkaa nuo reunat suoriksi. Nämä ovat näköjään ihan mutkilla. Menee kyllä juomat rinnuksille!5 kommenttia:

 1. Tällaisia helppojahan nämä aina :) Mutta ihan kivalta näyttävät :)

  VastaaPoista

 2. I love the blog post, and you helped me make such a fun card with it!  ดูหนังฝรั่ง

  VastaaPoista
 3. I really like your new decorative designs! it's beautiful so much and good idea on site.

  ดูหนัง

  VastaaPoista